Archiv pro den: 14. 9. 2024

rafael leao dres Hvězda Manchesteru City Kevin De

rafael leao dres Hvězda Manchesteru City Kevin De Bruyne je unavený srovnáváním s Lionelem Messim a Cristianem Ronaldem a tvrdí: „Když dám 10 gólů, oni vstřelí 100.“

Belgický reprezentační tvůrce hry, který byl v této sezóně talismanem pro lídry Premier League Pepa Guardiolu, sklízí spoustu chvály.

De Bruyne je nyní považován za člena světové elity s 11 góly vsítěnými ve všech soutěžích v letech 2017-18 a 18 asistencí poskytnutých vděčným spoluhráčům.

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: dres kevin de bruyne Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Šestadvacetiletý hráč se však zdráhá vtáhnout do debaty o svém postavení po boku superhvězd v Barceloně a Realu Madrid, s tím, že se domnívá, že je „úplně jiný“ hráč.