Archiv pro měsíc: Září 2024

rafael leao dres Hvězda Manchesteru City Kevin De

rafael leao dres Hvězda Manchesteru City Kevin De Bruyne je unavený srovnáváním s Lionelem Messim a Cristianem Ronaldem a tvrdí: „Když dám 10 gólů, oni vstřelí 100.“

Belgický reprezentační tvůrce hry, který byl v této sezóně talismanem pro lídry Premier League Pepa Guardiolu, sklízí spoustu chvály.

De Bruyne je nyní považován za člena světové elity s 11 góly vsítěnými ve všech soutěžích v letech 2017-18 a 18 asistencí poskytnutých vděčným spoluhráčům.

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: dres kevin de bruyne Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Šestadvacetiletý hráč se však zdráhá vtáhnout do debaty o svém postavení po boku superhvězd v Barceloně a Realu Madrid, s tím, že se domnívá, že je „úplně jiný“ hráč.

detsky dres ronaldo Manchester City se bude snažit

detsky dres ronaldo Manchester City se bude snažit pokračovat ve své vítězné jízdě, když tento víkend přivítá Crystal Palace na konci tabulky.

Ale zatímco Vincent Kompany by se mohl vrátit do sestavy po zranění lýtka, Ilkay Gundogan bude chybět po dalším nezdaru.

Město -2 – 10/11 s dabblebetem

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Gundogan se vrátil z devítiměsíčního výpadku ve středu večer proti West Brom, ale byl nucen odejít během druhého poločasu po dres ronaldo dětský špatném faulu záložníka Baggies Claudia Yacoba.

ZRANĚNÍ MAN CITY
Gundogan se v příštích dnech vrátí do tréninku, ale nebude hrát proti Palace.

Kompany by se ale mohl vrátit do sestavy poté, co se v pondělí vrátil do tréninku.

dětský dres neymar Obvyklí podezřelí Manchester City

dětský dres neymar Obvyklí podezřelí Manchester City udeřili proti Newcastlu, aby zajistili, že se Blues odrazí od první porážky v sezóně a dokážou, že vynechání Alexise Sancheze není konec světa.

Další porážka by byla to poslední, co City potřebovalo, ale Raheem Sterling, Leroy Sane a Sergio Aguero, nemluvě o podpoře za nimi, včas připomněli, proč má City dobré umístění ve všech čtyřech soutěžích této sezóny.

Je pravda, že City odstoupilo od dohody s Alexis za svých vlastních podmínek, ale stále platí, že Blues chtěli Chilana – minulé léto i tento měsíc –, protože věřili, že bude mít obrovský vliv na jejich sezónu, zejména v sezóně. Liga mistrů.

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a ronaldo dres dětský rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Devětadvacetiletý hráč byl považován za hotový přírůstek do týmu, za někoho, kdo by mohl poskytnout takovou špičku, která je považována za někdy chybějící v tomto týmu.

dres jude bellingham real madrid Berbatov o tom není

dres jude bellingham real madrid Berbatov o tom není přesvědčen, protože muž, který během svého působení v United vyhrál dva tituly v Premier League a Ligový pohár, hledá Red Devils, aby do jejich hry přidali více „chytrých a mazaných“.

O snaze dovést čtyřletý neplodný běh do konce řekl Betfairu: „Nyní jsou to čtyři semifinále v řadě, kdy United nevyhráli, a to je špatný zvyk, který musí prolomit. Čtyřikrát za sebou je příliš mnoho na to, aby to byla jen náhoda.

„Někdy se na hráče může dostat tlak a vysoká očekávání, když potřebují udělat ten krok, aby dosáhli finále. United musí zhodnotit, co se v těchto důležitých zápasech děje, a pokusit se to napravit. Vyhrát trofej je velký krok správným směrem a bohužel jim další unikla.

„Někdy, když máte tato derby v důležitých neymar dres dětský zápasech, není to o tempu nebo formě, je to o tom, jak moc to chcete, jak jsou hráči chytří a mazaní, v případě potřeby použijte nějaké špinavé triky, udělejte cokoli, abyste vyhráli.“