Archiv pro den: 27. 7. 2024

dres real madrid vinicius Jasný start Manchesteru

dres real madrid vinicius Jasný start Manchesteru United do nové sezóny viděl, že Bryan Robson Bill Jose Mourinho je nejlepším týmem klubu od doby, kdy odešel Sir Alex Ferguson.

Red Devils se snažili zopakovat úspěch své třpytivé minulosti od chvíle, kdy v roce 2013 spatřili tuto ikonickou postavu v odchodu do důchodu.

United 10/1 vyhrají svůj čtvrtý Evropský pohár

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Mourinho však pomohl znovu zvýšit úroveň dres real madrid očekávání díky úlovku tří trofejí v minulém období a bezchybnému začátku kampaně 2017-18.

Tým United, který skóroval, udával počáteční tempo Premier League směrem k reprezentační přestávce se třemi vítězstvími, které přineslo devět bodů, 10 gólů a tři čistá konta.