Archiv pro den: 24. 7. 2024

dres kevin de bruyne Hráči Manchesteru United do

dres kevin de bruyne Hráči Manchesteru United do 19 let se dostali do poslední šestnáctky v UEFA Youth League po vítězství 6:2 nad Young Boys, které je potvrzuje jako vítěze skupiny.

Zaznamenali důrazné výsledky v celé skupinové fázi, když porazili Juventus 4-1 a Valencii 4-0, spolu s 6-2 drby svých švýcarských soupeřů, aby si zajistili první místo. Remíza 2:2 venku proti Juventusu byla zatím jedinými ztrátami bodů.

Útočník Mason Greenwood si v úvodní půlhodině poradil a po pouhých 32 minutách to bylo 2:2. Tak to zůstalo až do 79. minuty, kdy pozdní příval čtyř gólů United dal skóre rozpačitý vzhled.

Článek pokračuje níže
Tipy redaktorů Messi může posunout pomalý start PSG za sebe s hlavní rolí proti Realu Madrid „Uvidí, kdo jsme!“ – Cancelo, Dias, Bernardo a Ederson se vracejí do Benfica-Sporting rivalita s Man City Změna pozice a rozhovory s Rangnickem – Jak Sancho našel svou formu na Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: jack grealish dres Stane se bývalý muž z Man City Wonderkid ‚novým Sanchem “ v Dortmundu?
Nadějný talent Tahith Chong – který vystupoval v předsezónní sezóně za seniorský sidein – vsítil celkem jednu ze tří penalt ve hře (dvě pro United a jednu pro Young Boys) a také Aidan Barlow, Dylan Levitt a D’Mani Bughail-Mellor. našel síť.