Archiv pro den: 19. 6. 2024

jack grealish dres ¡ř máme několik hráčů se zraněními

jack grealish dres ¡ř máme několik hráčů se zraněními, takže jsme potřebovali přidat určitou hloubku do soupisky a Andi, Sophia a Mal nejenže mají kvalitní sezóny pro své týmy NWSL, ale mohou také hrát na více pozicích, ¡± řekl trenér USWNThead Vlatko Andonovski ve vydání federace.

¡ř všichni hráči budou hrát, protože ¡¯ jsem měl několik zápasů se svými kluby, takže jsme ¡¯ znovu plánujeme kvalitní start do našeho běhu na mistrovství světa kvalifikace a zároveň řídíme jejich pracovní zátěž jako většina hráčů zamíří zpět do svých týmů pro úsek běhu do play-off NWSL. ¡±

Stisknutí udělá krok zpět
Press v příspěvku na Instagramu vysvětlila, proč se přátelského utkání nezúčastní.

„i ¡¯ jsem byl profesionální hráč po dobu 10 let. a i ¡¯ jsem velmi hrdý na skutečnost, že i ¡¯ jsem byl k dispozici pro téměř každý profesionální zápas pro klub i zemi,“ řekl vpřed.

„A přesto to přišlo se zaměřením, dres real madrid vinicius intenzitou a stanovením priorit, které ponechalo jen malý prostor pro mnoho jiného. I ¡¯ jsem učinil obtížné rozhodnutí vzít si od hry nějaký čas a zaměřit se na své duševní zdraví, duchovní růst, a zpracování smutku.